Praktische informatie

Wij zijn aangepast geopend gedurende de corona-maatregelen. Wij bieden de volgende mogelijkheden op afspraak:

 

 1. Telefonisch consult
 2. Video consult
 3. Buiten consult
 4. Online Gym

 

Uitleg per mogelijkheid:

 

 1. Op afspraak is er telefonisch contact. Dit wordt gedeclareerd als een reguliere zitting (afspraak). Duur: 30 minuten.

 

 1. Op afspraak is er een beveiligde video verbinding. Dit wordt gedeclareerd als een reguliere zitting (afspraak). Wanneer u hier gebruik van wil maken, mailen wij een handleiding. Middels Clickdoc nodigen wij u uit via uw telefoonnummer of mailadres. U heeft hier google Chrome voor nodig. Duur: 30 minuten.

 

 1. Op afspraak treffen wij elkaar voor de praktijk. Wanneer telefonisch contact en / of video contact onvoldoende zijn voor de behandeling, bieden wij deze optie aan. Volgens de richtlijnen van de RIVM houden we 1,5 meter afstand. Tijdens de wandeling kunnen wij aandacht besteden aan ademhaling- en ontspanningsoefeningen, uw looppatroon, het staan en zitten en oefeningen in deze houdingen. Duur: 30 minuten.

 

 1. Op maandagavond van 19.30-20.30u biedt Ina online gym aan. Bent U onder behandeling bij Marlies of Ingeborg, dan kunt u zich ook aanmelden. Kosten: €4,- per keer. Voor aanvullende informatie en aanmelden kunt U contact opnemen met Ina. Duur: 1 uur.

 

Ina:                       optie 1, 2 en 3                  woensdag overdag en avond.

Ingeborg:            optie 1, 2 en 3                  dinsdag overdag en avond.

Marlies:               optie 1, 2 en 3                  iedere middag van maandag t/m vrijdag.

 

Indien nodig kunnen deze dagen uitgebreid worden.

Ook nieuwe aanmeldingen kunnen van bovenstaande mogelijkheden gebruik maken!

 

Ina Molenaar:                  06-83 77 43 46

Ingeborg Gerritsen:        06-11 35 59 40

Marlies Berkhout:           06-23 38 84 02

 

Wij hopen U op deze wijze zo goed mogelijk te kunnen helpen!

Tot snel in goede gezondheid,

 

Ina, Ingeborg & Marlies

 

 

 

Afspraken kunnen bij ons persoonlijk, telefonisch, via de mail of via het aanmeldingsformulier op deze site gemaakt worden. Oefentherapie Mensendieck is sinds 2008 direct toegankelijk. Bij de aanmelding is een verwijsbrief van huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts hierdoor niet noodzakelijk. Echter bij cliënten zonder verwijsbrief, zijn wij verplicht een screeningrapportage naar de huisarts te sturen. De zorgverzekeraar brengt hiervoor één behandeling in rekening.

Voor de eerste afspraak dient u mee te nemen:

 • verzekeringspasje
 • identiteitsbewijs
 • eventuele verwijsbrief
 • handdoek

Indien er problemen zijn met de Nederlandse taal, graag een tolk mee nemen. Aansluitend aan de intake zal er een lichamelijk onderzoek plaatsvinden. Het is aan te raden makkelijk zittende kleding te dragen.