Slaapoefentherapie

Heeft u moeite met inslapen of doorslapen, of bent u vaak vroeg wakker?  Heeft u overdag last van vermoeidheid, prikkelbaarheid of concentratieverlies?
Wilt u weer lekker fit wakker worden en van uw slaapprobleem afkomen?
Dan is slaapoefentherapie misschien iets voor u.
Slapeloosheid betekent dat u te weinig slaapt of dat de kwaliteit van uw slaap niet voldoende is.

Individuele behandeling; volwassenen en kinderen

Wanneer u kiest voor één-op-één behandeling bepaalt u samen met uw slaapcoach de inhoud en de duur van de behandeling, waarbij rekening wordt gehouden met uw eigen wensen en behoeften. De kosten voor individuele therapie worden vergoed door de zorgverzekeraar als u aanvullend verzekerd bent.

Groepsbehandeling

U kunt ook kiezen voor behandeling van uw slaapprobleem in groepsverband. De groepsbehandeling is een cursus die bestaat uit een individuele intake en 6 groepsbijeenkomsten. De kosten bedragen €130,-. Ingeborg of Ina geven deze groepsbehandeling in Krommenie, Purmerend en Zaandam.
Op www.mensendieckzaanzorg.nl (Ina),  www.mensendieckkrommenie.nl en www.oefentherapie-purmerend.nl  (Ingeborg) kunt u meer informatie vinden over de inhoud van de (groeps)behandeling van slaapproblemen, welke dagen de groepsbehandeling plaatsvindt en hoe u zich kunt opgeven.
Wanneer u op www.slaapoefentherapie.nl of www.slaapslim.nu klikt kunt u uitgebreidere informatie over slapen vinden.

slaapoefentherapie logo  slaapslim logo